Ασκήσεις της κεφαλής για τη μείωση της τριχόπτωσης

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Οι ασκήσεις της κεφαλής για τη μείωση της τριχόπτωσης παρέχουν φυσικούς, ολιστικούς τρόπους βελτίωσης της υγιεινής των μαλλιών, ενώ ενθαρρύνουν την ανάπτυξη των τριχών. Οι ασκήσεις δεν απαιτούν ακριβό εξοπλισμό ή επισκέψεις γιατρού. Οι ασκήσεις κυμαίνονται από την τόνωση ολόκληρου του τριχωτού της κεφαλής με μία κίνηση ώστε να επικεντρώνεται σε μεμονωμένα τμήματα ταυτόχρονα. Η εκτέλεση των ασκήσεων καθημερινά μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε το υγιές κεφάλι μαλλιών που επιθυμείτε.

Χαλάρωση του τριχωτού της κεφαλής

Οι ασκήσεις χαλαρότητας του τριχωτού της κεφαλής μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση της τριχόπτωσης χαλαρώνοντας το τριχωτό της κεφαλής. Οι ασκήσεις χαλαρότητας του τριχωτού της κεφαλής είναι τόσο επιτυχημένες στη χαλάρωση του τριχωτού της κεφαλής, συνιστώνται για την προετοιμασία χειρουργικών επεμβάσεων μεταμόσχευσης μαλλιών. Κάντε την άσκηση χαλαρότητας οποιαδήποτε στιγμή ανησυχείτε για την απώλεια μαλλιών. Καθίστε σε μια σταθερή καρέκλα. Σηκώστε τα χέρια σας ανοίγοντας τα χέρια σας. Τοποθετήστε τα χέρια σας στο πίσω μέρος του τριχωτού της κεφαλής. Κλείστε τα δάχτυλά σας μαζί, σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες μεταμόσχευσης μαλλιών Hassong και Wong. Μην αγγίζετε τους αντίχειρες μαζί. Αργά ξεκινήστε να κινείστε το τριχωτό της κεφαλής σας προς τα πάνω και προς τα κάτω. Μην μετακινείτε τα δάχτυλά σας. Συνεχίστε να κινείστε το τριχωτό σας 20 φορές. Αφαιρέστε τα χέρια σας. Χαλαρώστε 10 δευτερόλεπτα Επαναλάβετε αυτήν την άσκηση 10 φορές.

Πλευρικός ελιγμός της κεφαλής

Χαλαρώστε το τριχωτό της κεφαλής κάνοντας μια άσκηση με χαλαρότητα στο τριχωτό της κεφαλής, σύμφωνα με τους Hassong και Wong: Καθίστε σε μια καρέκλα σταθερή. Τοποθετήστε τα χέρια σας στις πλευρές του κεφαλιού σας. Κάθε παλάμη θα είναι πάνω από το ίδιο πλευρικό αυτί. Ισιώστε τα δάχτυλά σας, αλλά μην τα κολλάτε μαζί. Αργά ξεκινήστε να κινείστε το τριχωτό της κεφαλής σας προς τα πάνω και προς τα κάτω. Μην μετακινείτε τα δάχτυλά σας. Μετακινήστε το τριχωτό σας για δύο λεπτά. Αφαιρέστε τα χέρια σας. Χαλαρώστε 10 δευτερόλεπτα. Επαναλάβετε αυτήν την άσκηση 10 φορές.

Head Knock Massage

Το μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής σας θα αυξήσει την κυκλοφορία του αίματος στους θύλακες των τριχών σας. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη της τριχόπτωσης βελτιώνοντας ταυτόχρονα τη συνολική υγεία των μαλλιών σας, σύμφωνα με το Holistic Online. Κάντε ένα μασάζ χτυπήματος κεφαλής, μια ινδονησιακή τεχνική. Σταθείτε όρθιοι με τα πόδια σας στα πλάτη. Διατηρήστε χαλαρή αναπνοή σε όλη αυτή την άσκηση. Χαμηλώστε αργά το πάνω μέρος του σώματος κάμπτοντας στη μέση. Αφήστε τη σπονδυλική σας στήλη να λυγίσει ή να καμπυλωθεί. Λυγίστε μέχρι το κεφάλι σας να είναι ελαφρώς κάτω από τη μέση. Κρατήστε τα πόδια σας ίσια. Λυγίστε τα δάχτυλά σας στο δεύτερο αρθρώ Τοποθετήστε την άρθρωση του δείκτη σας πάνω στο τριχωτό της κεφαλής. Ξεκινήστε να χτυπήσετε απαλά το τριχωτό της κεφαλής σας με τον αρθρώτη σας. Χρησιμοποιήστε άλλες αρθρώσεις για ποικιλία, αν θέλετε. Καλύψτε ολόκληρο το τριχωτό της κεφαλής, συμπεριλαμβανομένου του μπροστινού, του πίσω μέρους, των πλευρών και του λοβού. Αγγίξτε την περιοχή των μαλλιών. Εκτελέστε το μασάζ άρθρωσης για 30 δευτερόλεπτα. Σταματήστε και επιστρέψτε το σώμα σας στην όρθια θέση. Χαλαρώστε 10 δευτερόλεπτα. Επαναλάβετε αυτή την άσκηση μασάζ του τριχωτού της κεφαλής ενώ στέκεστε.

Κυκλικό μασάζ

Μειώστε την απώλεια μαλλιών με μια κυκλική άσκηση μασάζ. Σταθείτε όρθιοι με τα πόδια σας στα πλάτη. Τοποθετήστε δύο σταγόνες βιταμίνης Ε ή δεντρολίβανου πάνω στο τριχωτό της κεφαλής σας, αν θέλετε. Χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας για να ξεκινήσετε απαλά το μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής. Ξεκινήστε από τη δεξιά πλευρά του τριχωτού σας. Εργαστείτε μικρά τμήματα του τριχωτού σας ταυτόχρονα. Χρησιμοποιήστε κυκλικές κινήσεις. Χρησιμοποιήστε κινήσεις κατά τη φορά των δεικτών του ρολογιού για τα πρώτα τρία λεπτά. Αντιστρέψτε την κατεύθυνση χρησιμοποιώντας κυκλικές κινήσεις αριστερόστροφα για τα επόμενα δύο λεπτά. Βεβαιωθείτε ότι έχετε μασάζ ολόκληρη την περιοχή του τριχωτού της κεφαλής μέχρι τη γραμμή των μαλλιών. Μην χρησιμοποιείτε τα νύχια σας, γιατί αυτό θα βλάψει το τριχωτό της κεφαλής σας. Μασάζ το κρανίο σας για πέντε λεπτά την ημέρα.